JKF Seiwakai Goju Ryu Karate-Do

 

Sei = Harmonie . Wa = Vrede . Kai = Associatie De Seiwakai Goju Ryu Karate-groep is op heden (2017) vertegenwoordigd in 64 verschillende landen en telt maar liefst 40.350 leden. Daarmee is ze de grootste Goju Ryu groep in gans de wereld die werkt onder de vleugels van de Japanse Karate Federatie afdeling Goju Ryu Karate.

De Seiwakai blinkt uit door het beoefenen van het Goju Ryu Karate op de meest realistische wijze. 

De stichter van onze Goju Ryu school is Shuji Tasaki Hanshi, in z'n jonge jaren een befaamd en gevreesd Kumite vechter die meermaals Japans Kampioen werd. Hij was tevens de rechterhand van Gogen Yamaguchi zijn eerste en enige leraar.

Tasaki Sensei was tot z'n dood (30 januari 2011) steeds een van de meest respectabele leden van de Board of Directors van J.K.F. Goju Kai Japan. Uit respect hiervoor is hij in 2009 gevierd en gepromoveerd tot 9° Dan JKF Gojukai.

Niettegenstaande z'n leeftijd (78) was Tasaki Sensei tot enkele maanden voor zijn dood nog steeds actief als lesgever. Ik heb hem zowel in Japan als in Europa menige keren persoonlijk mogen beleven, en ben daar zeer dankbaar voor. Het is nu aan ons, de Internationale Seiwakai Goju Ryu familie, om samen met z'n opvolger en onze persoonlijke Sensei Seiichi Fujiwara Hanshi z'n levenswerk verder te zetten. 

De meest persoonlijke leerling van Tasaki Sensei was dus Seiichi Fujiwara Sensei (63).
Fujiwara Sensei stond z'n leraar vele jaren bij tijdens seminaris in gans de wereld en was door Tasaki Sensei persoonlijk aangeduid om diens levenswerk verder te zetten.

Fujiwara Sensei is eveneens veelvoudig Japans Kampioen in zowel de onderdelen Kata als Kumite. Fujiwara Sensei is een warme persoonlijkheid. Van zodra hij je in z'n hart gesloten heeft ervaar je regelmatig momenten van 'kippenvel'.

Fujiwara Sensei was ook de jongste Japanse Karateka ooit die in het jaar 2002 de hoogste JKF Goju Ryu-graad (8° Dan) in ontvangst mocht nemen na een succesvolle test. Dit was nooit eerder gebeurd, de Japanse kranten stonden er vol van. 

Ik hoop, als President en Chief Instructor van Seiwakai Goju Ryu Karate in België, nog vele jaren te mogen samenwerken met al onze vrienden uit deze prachtige Karate Associatie.

 

Paul Renshi Shihan.

ShujiTasaki Hanshi
Seiichi Fujiwara Hanshi
Paul Penasse Renshi

Teneinde de Internationale Seiwakai Goju Ryu organisatie te steunen in haar werking (seminars van Seiichi Fujiwara in binnen- en buitenland, Intern. lesgevers, ...) kunnen wij aan ieder van u een 'Lifetime membership card' aanbieden bij wijze van zuivere 'support'
De prijs bedraagt slechts 1000 yen (8,50 eur).

De kaarten zijn te verkrijgen via een mailtje naar info@kamacho-do.com of via een Seiwakai karateschool, aangesloten bij onze BGKA- organisatie.
Let op : we hebben enkel 2 pasfoto's nodig met op de achterkant, je naam, geboortedatum, en land van herkomst (België) in ons geval dus ;-)

Van zodra we de 1000 yen en de foto's in ons bezit hebben zorgen wij zo spoedig mogelijk voor de rest.

Dank alvast !!
Paul Shihan

OPENING HOURS

Woensdag : 18.00 - 20.30

Vrijdag : 19.00 - 21.00
Zaterdag : 16.00 - 18.30

ADDRESS

Sporthal 'Bleukens'

Hoolsterberg 36
2490 BALEN

FIND US