Hieronder kan u een lijst vinden van mensen / bedrijven die onze Karateschool een warm hart toedragen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen respectievelijk een 'Gouden', een 'Zilveren' en een 'Bronzen' sponsor-overeenkomst. Iedereen van harte dank !!
Wens ook jij deel uit te maken van deze groep en jou bedrijf eveneens promoten via onze diverse kanalen. Zie onze brochure onderaan deze pagina

GOUDEN Sponsor

December 21, 2016

LIVIN @ Spain is eveneens een bedrijf van Gouden sponsor Danny Kolen. Livin@Spain staat nog in de startblokken, maar daar gaat heel binnenkort verandering in komen. Heel veel succes,  Danny met je nieuwe uitdaging en eveneens heel veel dank om je steun.

GOUDEN Sponsor

December 21, 2016

IC Work is het jonge, dynamisch en succesvol bedrijf van Paul Bauweraerts Sempaï, lid van onze Karateschool. Een website zegt meer dan 1000 woorden, daarom ... www...

Please reload

ZILVEREN Sponsor

January 01, 2020

Japan meets Japanese Parts.
Eveneens Depanage met de beste materialen !

ZILVEREN Sponsor

January 01, 2020

EXCID is een gevestigde waarde in de zakenwereld. CEO en eigenaar is hier eveneens Paul Bauweraerts Sempaï. Ook nu weer ... meer dan heel veel dank voor al de steun aan onze Karatescholen in Balen en Meerhout.

ZILVEREN Sponsor

January 01, 2020

Tom Vander Heyden Photography is een dynamisch, jong en vooral sportief bedrijf, dat uw fotoreportage telkens dat tikkeltje 'meer' geeft.Heel veel dank ook voor je steun Tom Sensei ;-)

ZILVEREN Sponsor

January 01, 2020

Carwash 'Orka', eveneens een 'Zilveren Sponsor' die al jaren veel steun geeft aan onze Karateschool. Heel veel dank aan CEO Luc Stubbe en vrouwke Miguella.

Voor een propere, kwaliteitsvolle en duurzame poetsbeurt van jou wagen (park)!

Please reload

BRONZEN SPONSOR

June 04, 2018

Beliën in Neerpelt en Lommel, uw vetrouwde partner voor alles wat met BMW te maken heeft.

www.belien.bmw.be

BRONZEN SPONSOR

October 01, 2018

Veel dank aan onze nieuwe Bronzen aanwinst. MAX KAPSALON in Balen .

Please reload

Wil ook jij ons sponsoren? Vind alle info via de pdf-file hiernaast

OPENING HOURS

Woensdag : 18.00 - 20.30

Vrijdag : 19.00 - 21.00
Zaterdag : 16.00 - 18.30

ADDRESS

Sporthal 'Bleukens'

Hoolsterberg 36
2490 BALEN

FIND US